Aksept

Da er det juni måned, været er ustabilt og det er også formen min. Depresjonen har satt seg skikkelig fast, ingenting er lystbetont. Nå skal jeg ikke lyve, noe positivt er det selvfølgelig.

Sist helg var vi på bobiltur. Redselen for å ikke klare og gjennomføre var der, men jeg ble med 💪 vi fikk en helg med kortspill, god mat, familietid og bare kos. Det var faktisk litt godt å komme seg bort noen dager 😊

I går var jeg i samtaleterapi, det er alltid tøft. I dag var det manuellterapi og legebesøk. Jeg har fått betennelse i ei arm og i ett kne. Det ene fører med seg det andre..

Fikk besøk av ei venninne i dag, det er alltid så godt å ha henne her. Jeg klarer å være meg selv. Tiden går så fort når hun er her 😍

Men så er det no den der depresjonen som fortsatt styrer livet mitt. Negative tanker, angstanfall, frustrasjon og fortvilelse. Jeg er skuffet over meg selv, hvorfor klarer jeg ikke å snu denne vonde sirkelen? Det er ikke slik jeg ønsker å ha det, jeg vil leve!

Stresset jeg har bygd opp i kroppen må jeg få roet ned. Leter stadig etter nye måter å finne en vei ut av dette. De rundt meg sier jeg må lære meg å akseptere de dårlige dagene, og det tror jeg også kan være nøkkelen. Men, hvordan skal jeg klare det? Det blir mitt nye mål for de neste dagene, aksept..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s