Tankekjør

Sitter her med alle de tankene, tankene som styrer min hverdag. Ønsket er å kjøre ett stykke for å se min sønn spille fotballkamp, men så er det de fordømte tankene som sier «det klarer du ikke». Gjør jeg ikke det? Faktisk, i dag SKAL jeg gjøre det, koste hva det koste vil. Jeg elsker å se han spille, det gir meg så mye glede. Ungdom som lever livet akkurat slik de ønsker å leve det ❤

For å spole en dag tilbake, så er jeg litt stolt av meg selv. I går var det en tung dag, men på ettermiddagen bet jeg sammen tennene, fikk med meg mannen og gikk en tur der jeg pushet opp pulsen. Det var skummelt, men så deilig etterpå 🙌 Trøtt ble jeg men det er vel positivt 😉 jeg må lære forskjellen på det å være fysisk sliten kontra psykisk sliten. Stole på at det ikke er hodet som spiller ett puss..

Men nå skal jeg hive meg rundt og kjøre 1,5 time hver vei for å se fotballkamp, det går så bra så 💪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s