Tøffe tak..

Ja, jeg vet alle har dager der det går litt opp og litt ned. De fleste skiller ut de dårlige dagene, og godtar de. Men, for meg setter de seg liksom fast. Det er de som alltid blir husket, gode dager glemmes når det stormer som verst.

I en periode nå har det vært alt for mye opplegg rundt min psykiske sykdom, veldig mye prøving, feiling og tolking. Føler jeg har blitt dratt den ene veien, så trekt tilbake og skjøvet den andre veien.. ett stress bygger seg opp, og jeg blir usikker på om jeg noen gang skal komme meg videre. Medisiner, nettkurs, terapi, treningsøvelser, yoga, ut å gå.. ja, skjønner du? Det blir så mye at hodet bare suser. Sist mandag da jeg var på EMDR-behandling sa psykologen (etter mitt store sammenbrudd) : «nå må noen si stopp, du sliter deg fullstendig ut på å ha så mye å forholde deg til». Takk! Det var som om noen tok hull på bobla som har vært rundt meg i de siste månedene. Så var det det der med å kan sitte i soffan, uten dårlig samvittighet. Det å kose seg, bare nyte tiden. Det kan ikke jeg, jeg er min største fiende. Kjefter på meg selv hver eneste dag. Når skal jeg bli fornøyd med meg selv? Jeg har ikke svaret..

Mange mener og tror de kan fortelle meg hva jeg må gjøre. De mener det nok bare godt, men det gjør utrolig vondt. «Det er bare å komme seg ut», «det er bare å hoppe i det», «det er bare å bestemme seg» osv. Nå nei, så enkelt er det ikke. Hadde det vært det, da har jeg gjort det for leeeenge siden. Ingen må tro dette er en ønskesituasjon, jeg skulle så mye heller hatt flere gode dager enn dårlige. Kroppen og hodet er helt utslitt, ingenting å gå på. Det er som psykologen sa: «Det er ikke for pyser dette her»…

Jeg er så heldig som har en mann som støtter meg gjennom alt. Er med hos lege, psykolog, kjører meg hit og dit, ja han er bare enestående ❤ selvfølgelig er det en prøvelse for forholdet når ting er som de er, kan ikke legge skjul på det. Så langt har vi kommet oss gjennom det, og vi har trua på at ting snart må snu 💪🙌

Min gode venn Tarzan 😍

5 kommentarer om “Tøffe tak..

 1. Ja du/dere har tøffe dager Marte, mæn æ.har trua på. EMDR behandlinga, fer æ har ei venninne som har hatt slik behandling, jeg vil ikke fortelle hvor mange behandlinger hu har hatt, mæn no har hu bærre vedlikeholdsbehandlinger å føler at hu har fått den hjælpa❤❤❤❤ lykke t vidre Marte🌹🌹🌹🌹🌹🌹👍👍👍👍🐕bodil

  Liker

 2. Det høres ut som at du har for mye å forholde deg til ja. Forstår godt at det blir vanskelig. Kan ikke sammenligne meg med deg, for du har det mye tøffere, men det med at man føler man må noe hele tiden, det blir man sliten av. Og jeg har det litt sånn jeg også nå….må trene,må bli i form, må finne ut om jeg klarer å jobbe så og så mye, også er jeg egentlig bare sliten.
  Håper du får slappe av litt, og får god hjelp. Ønsker deg alt godt! Klem 🙂

  Liker

  1. Det har vært veldig mye, og det er litt slik ennå også.. men, jeg var hos legen senest i ettermiddag og nå har jeg trua på at ting skal bli bedre. Du må huske hvile mellom også, man blir sliten av alt styr.. tusen takk, ønsker deg også bare positive dager 😍 klæm

   Liker

   1. Tusen takk for det. Ja, jeg har blitt mye flinkere til å hvile. Det går utover husarbeidet bare 😁😉🙂 Ha en fin kveld! Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s