Å ikke gi seg lønner seg

Da kommer referat fra dagen. Som tidligere skrevet startet ikke dagen så veldig bra. Men, jeg måtte «ta meg selv i nakken», og komme meg opp fra sofaen. Er faktisk litt stolt av meg selv nå. Fikk i meg litt mat, gikk ut og startet opp vår atv. Kjørte en runde oppi skogen, ned til postkassen (den er 200 meter fra huset) og hjem. Satte meg i solveggen og leste posten. Jeg abonnerer på bladene Familien og Hjemmet, og kikket litt i de og nøt sola. Gutten kom hjem fra skolen, det ble så enkelt som pølse med brød til middag. Vi koste oss med det vi 🙂 Så var det VM i skiskytting, det ble veldig spennende. Nå er kroppen rolig, jeg ser på Sommerhytta og gutten er på fotballtrening. Denne dagen har gitt meg en mestringsfølelse, husker ikke sist jeg har klart å presse meg slik på en positiv måte. I kveld klapper jeg meg selv på skuldra og sier stolt til meg selv: «Jeg har gjort mer enn jeg trodde jeg skulle klare» 🙂 Dette skal jeg ta med meg videre til morgendagen, så får vi se hva den bringer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s