Tap av førerkort

I november mistet jeg førerkortet i 1 år pga ett bevissthetstap. Skjønner reglene, og fullt forståelig at legene er redd for det skal skje igjen. Og viktigst er jo å ikke være en fare for andre trafikanter. Det ble ikke funnet noe somatisk galt med meg, og jeg selv mener å vite hvorfor jeg fikk dette bevissthetstapet. I min tilstand med all denne angsten følger det også med hyperventilering, som lett oppstår når jeg kommer i en stresset situasjon. Spesielt hvis noen sier de ser jeg ser syk ut, da blir fokuset mitt å ikke skape noe styr, ikke skape situasjoner der jeg viser min panikkangst. Pusten går kjapt, pulsen stiger og rulla er igang.. Det var akkurat dette som skjedde ved denne hendelsen. Jeg satt i en taxi, og fikk ett angstanfall. Skulle selvfølgelig ikke si noe om det, eller vise det, så prøvde å fokusere på å puste rolig. Taxisjåføren spurte om jeg følte meg dårlig, og da skjedde akkurat det jeg fryktet mest. Hun så det… Jeg sa jeg følte meg svimmel, og etter det husker jeg ikke noe. Hun hadde ringt 113, noe som er fullt forståelig, jeg ble hentet med helikopter og fløyet til sykehuset. Der ble jeg grundig undersøkt, deriblant tatt eeg. Ikke noe galt å finne. Var innlagt i 2 døgn. Ved utskriving fikk jeg altså beskjed om at retten til å føre motoriserte kjøretøy fratas i 1 år, og jeg må være anfallsfri i denne perioden. Jeg skal på sykehuset og ta døgn-eeg nå i slutten av mars, og på oppfølgende legetime i starten av april. Da får jeg høre om de finner noe som kan likne epilepsi. Har ikke hatt flere anfall, så jeg er rimelig sikker på at de ikke finner noe der heller. Hvis de ikke gjør det, kan jeg søke om å få tilbake føreretten. Håper inderlig jeg får det, vi bor veldig usentralt, blir ikke mindre isolert av å ikke komme seg noen steder. For å si det sånn, jeg er ikke den som er så veldig mye borte uansett, men bare det å ha muligheten betyr veldig mye. Så nå krysses alt som krysses kan for at dette ordner seg i april 🙂

5 kommentarer om “Tap av førerkort

  1. Skjedde det samme med meg for en god del år siden. Hypoglykemi anfall pga. Diabetes. Fikk i meg en boks Cola før jeg svimte av. Ble bragt til sykehus hvor det ble tatt masse prøver i og med at blodsukker nivå var for høyt til at jeg kunne hatt et slikt anfall. Tok selvfølgelig litt tid før Cola’n virket. Derav høye verdier på blodsukker på sykehus. Det var ikke til mye hjelp å forklare hvorfor blodsukkerverdiene var for høye til at man kunne få et slikt anfall. Undersøkelse for hjernesvulst, hjerneblødning, og eplepsi ble foretatt. Resultat: Førerkort beslaglagt et år. Fikk greie på at det er en sperrefrist på 6. Mnd. Man kunne da søke fylkeslege om å få tilbake førerretten etter 6. Mnd. Det fikk jeg. 😊 Undersøk om dette du også. Mvh. Toten i Sørfjorden.😊 Lykke til.👍👍

    Liker

  2. Skjedde det samme med meg for en god del år siden. Hypoglykemi anfall pga. Diabetes. Fikk i meg en boks Cola før jeg svimte av. Ble bragt til sykehus hvor det ble tatt masse prøver i og med at blodsukker nivå var for høyt til at jeg kunne hatt et slikt anfall. Tok selvfølgelig litt tid før Cola’n virket. Derav høye verdier på blodsukker på sykehus. Det var ikke til mye hjelp å forklare hvorfor blodsukkerverdiene var for høye til at man kunne få et slikt anfall. Undersøkelse for hjernesvulst, hjerneblødning, og eplepsi ble foretatt. Resultat: Førerkort beslaglagt et år. Fikk greie på at det er en sperrefrist på 6. Mnd. Man kunne da søke fylkeslege om å få tilbake førerretten etter 6. Mnd. Det fikk jeg. 😊 Undersøk om dette du også. Mvh. Toten i Sørfjorden.😊 Lykke til.👍👍

    Liker

  3. Å være uten lappen i usentrale strøk er helt jævelig. Jeg satt uten lappen i tre måneder, selvforskyldt. 🙈🙈 Det er utrolig hvor mye man savner det lille kortet… Tror nok du får det igjen. Det gjorde faren til mine barn. Han havn i en stressende situasjon og mistet bevisstheten i et epileptisk LIGNENDE anfall. Jeg har trua på deg. 😊

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s