Når kvelden kommer…

Så er det disse ettermiddagene/kveldene da… Hvorfor skal de være så slitsomme? Det er jo da de fleste nyter livet… For meg er de tunge, jeg blir urolig og stresset. Masse angst. Da får jeg tid og ro til å gruble, mørket her oppe i skogkanten liker jeg ikke. Vi bor på en gård som ligger for seg selv, ingen hus rundt oss. Deilig tenker sikkert mange, usikkerhet tenker jeg.. Skulle gjerne hatt litt lys, bevegelser og aktiviteter rundt meg her nå. Ja, det er sikkert idyllisk å kunne gå ut døra og rett ut i naturen, ikke ha noen som ser rett inn til deg, stillheten, friheten og alt det der. Men jeg klarer ikke å se den positive siden. Jeg tørr ikke å gå ute alene, er mørkredd og husredd, klarer ikke å hente inn ved engang. Har bodd her i snart 19 år, og vet det blir mange år til. Mannen min stortrives her, oppveksten hans her var fantastisk, og han elsker å drive gården itillegg til jobben han har. Ungene våre synes de har hatt en super oppvekst, de kunne ikke ha tenkt seg noe annet sted å vokse opp på. Ikke misforstå meg, jeg er veldig glad for den friheten mine barn har hatt med å vokse opp slik. De har fått prøvd alt fra det å ha mange ulike dyr, firhjulinger, minicrossere, kjørt traktor, lekt fritt uten trafikk osv. Men nå, når barna har blitt ungdom/voksne kjenner jeg ekstra mye på dette. Dette var kveldens utblåsing, skriver det ned når mannen er på jobb og jeg sitter her alene…

4 kommentarer om “Når kvelden kommer…

  1. Jeg heier på deg og du er sterkere enn du tror selv. Vi mødre har en indre styrke som ikke kan forklares. Du er tøff som setter ord på dine følelser ❤ STÅ PÅ ❤ Du har min fulle støtte ❤ Klem fra Linda 🙂

    Liker

  2. Forstår godt følelsen din. Har bodd sånn selv, og det tok tid å venne meg til mørket, og bli venn med det. Nå bor jeg i blokk, og det føles tryggere, samtidig så vet man mindre om folk rundt oss nå, enn da jeg bodde i skogen. Håper du kan trives bedre og bli venn med mørket. Men ikke så enkelt etter så mange år heller. God klem 🙂 ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s