Dagen derpå

I går var en dag der det var full aktivitet fra morgen til kvelds. I dag får jeg «betalt» for det… Kroppen og hodet er sliten, men da er min største oppgave å ikke la tankene bestemme at denne dagen skal bli dritt. Jeg har utfordringer med å tillate meg å ta en hviledag, der jeg kan «bare» slappe av, se på sport og nyte det. Dårlig samvittighet gnager konstant når jeg setter meg ned, jeg skulle ha klart så mye mer… Aksept, det er ett stort ord. Å akseptere at kroppen ikke orker så mye i dag må jeg klare å innfinne meg med. Gi meg selv ett klapp på skuldra, være fornøyd med det jeg klarte i går. Får stadig høre at jeg har for store forventninger til meg selv, kanskje har jeg det. Hvem setter de forventningene? Er det for meg selv eller for de rundt meg? Det er nok jeg som setter de, og det er det konstante jaget etter å bevise at jeg klarer noe. Søket etter bekreftelse på at jeg er bra nok. Har aldri klart å sagt noe positivt om meg selv. Jeg tror oppriktig på de tankene om at de få som er rundt meg er her fordi de føler de må. Ikke fordi de ønsker det.. Belastningen jeg påfører de nærmeste gnager konstant. Det er ikke lett å være pårørende i en slik situasjon. Jeg beundrer min mann som daglig står ved min side, kommer med støttende ord, lager middag, oppmuntrer meg, aksepterer, er positiv og ser de små framskritt jeg gjør. Jeg har vanskelig for å se de fremskrittene selv, men han sier de er der. Hans ordtak er: «Jeg er glad det ikke går for fort fremover, da kommer dette til å bli bra tilslutt». Ja, det er nok mye i det, har ting gått for fort har fallhøyden blitt stor. Men, jeg er utålmodig! Vil bli frisk, fort! Det er ikke snudd over natta, jeg må akseptere det.. Skal fortsette å kjempe, for familien og meg selv. Dette skal bli bra, jeg har det egentlig alt for bra til å ikke klare dette!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s