Yoga og meditasjon

I ettermiddag har angsten tatt skikkelig tak, hvorfor nå? Som oftest skjønner jeg ikke hvorfor den kommer akkurat når den kommer. Sniker seg innpå, og stresset i kroppen øker. Da må jeg ta tak, jeg kan ikke la den vinne hver gang! Så kom jeg på at veiledet meditasjon er et fantastisk hjelpemiddel for meg, som oftest glemmer jeg å bruke det når angsten står på som verst. Nå har jeg nettopp tatt 15 min guidet avspenning, og det hjelper! Kroppen og hodet faller på plass, pusten blir roligere, jeg klarer å puste med magen. Jeg har kjøpt meg online kurs (Yoga for nybegynnere), på yogamedane.no. Personlig synes jeg dette kurset er veldig bra, det er mange valgmuligheter innpå den siden. Masse basisøvelser, tema og lydfiler. Lydfilene bruker jeg slik som i kveld, der jeg trenger å roe ned. Da er fokus rettet mot pust og de ulike kroppsdelene, kroppen slapper helt av. Det er en form for meditasjon der man går gjennom hver kroppsdel. Det kan være vanskelig å få til i starten, men øvelse må til 🙂 Anbefalingene jeg har fått er å bruke yoga og meditasjon minimum 15 min pr.dag. Det må jeg bli flinkere til å gjennomføre, jeg vet det er bra for meg. Så nå kan jeg sette meg ned, avslappet, og se The Voice uten stresset som var i kroppen for en time siden. Det skal bli godt med en rolig fredagskveld sammen med mannen og sønnen. Nå skal vi kose oss 🙂

5 kommentarer om “Yoga og meditasjon

  1. Ja, det hjelper å sette av litt tid til det. Husker det innimellom jeg også, og det gjør godt 🙂 Ønsker deg en god lørdag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s