Dagen i dag

Dagen startet som alltid, første tanke er: «Hvordan er formen i dag?» Hver morgen, akkurat det samme spørsmålet.. Da kjenner jeg etter, leter etter noe å finne som IKKE er bra.. Jeg finner alltid noe som setter tankekaoset igang. «Hvordan blir denne dagen?» Klarer jeg noe i dag?» «Orker jeg noe i dag?» osv… Ja, jeg vet disse tankene ikke er bra…. Det er ingen god start på dagen. Allikevel står jeg opp, setter meg i godstolen og går inn i en ny dag. Denne bloggen hjelper meg nå til å komme igang, jeg skriver ned tankene. Fokus blir da å kvitte seg med de, få de ut av hodet. Det er godt! I dag har jeg ryddet litt hus, lest flere blogger og faktisk klart å senke skuldrene litt. Flere har gitt meg tilbakemeldinger på det jeg har skrevet, det betyr utrolig mye. Setter stor pris på det 🙂 Nå blir det middag, skiskytter-VM og kanskje litt bretting av klær. Tar en ting av gangen og ser hvordan ettermiddagen og kvelden blir. Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s