Da er jeg igang!

Heisann! Jeg har lenge tenkt på å lage meg en blog. Men, hjelpes, dette var ikke enkelt å komme igang med.. Men, nå prøver jeg meg med ett innlegg, så ser vi hvordan det går. Litt om meg selv.. Er snart 43 år, gift og har 4 barn. Bor på gård i Trøndelag, og er uføretrygdet. Frem til 2012 var jeg i full jobb, som selvstendig næringsdrivende, og var full av energi. Stilte opp for alt og alle, det var ingenting som stoppet meg. Så en dag sa kroppen bom stopp, og livet ble snudd opp ned. Disse årene har vært en kamp om å komme gjennom dagene. Jeg har ett hav av diagnoser, og har kommet dit at jeg er frustrert og fortvilet over psykisk helsevesen. Jo, jeg har hatt masse hjelp disse årene, men samtidig ser jeg at behovet i dette landet er så ekstremt stort innen psykisk helse. Vi mangler institusjoner der vi kan være over lengre tid, det er ikke snudd over natten å bli frisk fra denne sykdommen. Ettervern, ja hvor er det? Denne bloggen vil ta dere med i min hverdag, der jeg kjemper for å finne tilbake til min «gamle» hverdag, der den positive og energiske dama skal skinne igjen. Håpet må jeg ha!

12 kommentarer om “Da er jeg igang!

 1. Ser fram til å følge deg på veien videre. Selv har jeg aldri kommet tilbake til den jeg var etter at jeg traff veggen. MEN når det er sagt, så har jeg blitt en annen person, i mine øyne en bedre person, som har mer erfaring i livet og har lært å sette grenser. Skummelt, ja, men kan kanskje bli lærerikt for mange. 🙂

  Liker

  1. Tusen takk! Jeg er veldig spent på dette, men nå hoppet jeg uti det. Kanskje får jeg mer motivasjon ti å jobbe hardere for å komme litt mer tilbake til hverdagen. Så godt å høre at de ser sånn på det, det er gull verdt!

   Likt av 1 person

 2. Gratulerer med fin blogg kjære søster! Å skrive vil forhåpentlig være enda et godt hjelpemiddel for deg. Åpenhet er så bra. Ikke bare hjelper du deg selv, det er store sjanser for at andre som er i samme situasjon finner trøst og mot til å møte en slitsom hverdag når flere står sammen. Og stå i stormene som kommer. Kjenn mestringsfølelsen når stormen er ridd av, tillat deg å være stolt av at ett nytt skritt på veien tilbake er tatt. Husk å klappe deg selv på skuldra ofte, fordi du fortjener det, fordi du er god nok! Klem fra storesøster ❤️

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk kjære Merete, det varmer å få en slik tilbakemelding fra storesøstra mi 🙂 Det er så utrolig godt å skrive ned, og samtidig få meldinger tilbake fra personer i samme situasjon. Ja, dette er ett stort skritt for meg å ta, hvem skulle tro jeg turde å skrive alt dette offentlig? Åpenhet for meg er viktig, og tror og håper flere klarer å være åpen om denne tunge sykdommen. For meg er dette ett skritt i riktig retning, jeg SKAl klare denne kampen! Stor klæm tilbake 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s